Allround Beheerorganisatie
Intrema is een allround vastgoedmanagement organisatie die actief zorgdraagt voor het administratief- financieel-, commercieel-, en technisch management van Verenigingen van Eigenaars en vastgoedobjecten van velerlei aard door geheel Nederland.

Kwaliteitgericht
Intrema is in 1998 ontstaan als gevolg van het besluit van de huidige twee eigenaren om een strategisch samenwerkingsverband aan te gaan. Zodoende werd de jarenlange opgedane ervaring en kennis op het gebied van beheer en projectontwikkeling in de onroerend goed branche, in zowel binnen- als buitenland, gebundeld. De doelstelling van de oprichters was om een beheerorganisatie op te zetten waar kwaliteit en dienstverlening voorop staan. De gezonde groei laat zien dat ze in deze opzet slagen. U kunt ervan op aan dat het totale beheer van uw vastgoedobject bij Intrema in goede handen is.

Vanuit het moderne kantoor te Scherpenzeel (Gld), gelegen in hartje Nederland, bedienen de enthousiaste medewerkers op efficiŽnte wijze een groeiend aantal tevreden klanten.

In de visie van alle medewerkers staat de klant centraal. Doordat de medewerkers van onze front-office exact weten welke collega ze moeten benaderen bij een bepaalde vraag of voor het oplossen van een probleem, heeft u altijd te maken met de juiste persoon en wordt u snel en vakkundig geholpen.

Klantgericht
Daarnaast staan de woorden kennis, vakkundigheid en onafhankelijkheid hoog in ons vaandel. U mag van ons verwachten dat u goed wordt geadviseerd waardoor uw vragen en/of problemen ook daadwerkelijk worden opgelost op een snelle, efficiŽnte en een zo goedkoop mogelijke wijze. Tevens behandelen wij alle opdrachten met de nodige discretie en pretenderen wij volledig onafhankelijk te zijn. Wanneer er taken zijn die eventueel moeten worden uitbesteed wordt gezocht naar onderaannemers of leveranciers, bij voorkeur in uw eigen woonplaats of regio. De voordelen die dit met zich meebrengt komen rechtstreeks toe aan u als opdrachtgever.

Samenwerken op basis van vertrouwen
Een samenwerking met opdrachtgevers is daarnaast een kwestie van wederzijds vertrouwen. U geeft het beheer van uw kostbaar onroerend goed immers in goed vertrouwen uit handen. Intrema heeft als taak dat vertrouwen niet te beschamen.


Welkom
De weg naar professioneel beheer
Intrema BV
Holevoetplein 299
3925 CA Scherpenzeel
Postbus 74, 3925 ZH Scherpenzeel
Tel. 033-2778542, Fax. 033-2778549
office@intrema.nl